Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIB na 23 lvl

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy istnieje możliwość loota RIB'a na 23 lvl na ezotach? Gram mentalem więc bez problemu po 2 grupki rozwalam to dropić może, tylko nie wiem czy się opłaca. Jeśli nie to na jakim lvl już istnieje większa szansa na taki drop?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Słyszałem że największy drop riba jest na 26lvl do 35lvl. Ja dzisiaj na 27 zdropiłem 2 riby w 1h więc nie wiem czy się aż tak opłaca.

Opublikowano

opłaca się bo dropniesz 1 riba i zmienisz srednie to moze wejda jakies 30+ a wtedy stawka takiego riba jest nie mała na +0

@edit

Teraz dropie już około 20 min i tylko smocza, kosa, trójząb, łuk z czarnych ruin, kwiaty kaki i ezoteryczne przewodniki wiec lipa narazie ;/

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Jeszcze zdążysz coś dropnąć, ja brałem po 4-5 grupek bodziakiem i zaraz znowu coś zacznę dropić.

A poza tym to dzisiaj spadły mi deszczowe+3 z 1,5k pż :)

Bez ręki dropu tyle syfu spada.

Mógłbyś dać plusika :)

Opublikowano

dropie od momentu napisania tematu i narazie nic ;/

Pewnie bd meic tak, że przez tydzień nic nie dropne a nastepnego dnia dropne ze srednimi 59 ;d

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Zamykam bo wszyscy piszecie to samo.

/cls

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Otwieram, do puki autor nie poprosi o zamknięcie, temat ma leżeć !

Opublikowano

ja proponuje robie wbic 25 lvl - bedziesz mial wiecej pz i staty wtedy uciagniesz z 3-4 grupki i szansa na riba jest wieksza :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

jutro wbije 25 lvl a dzisiaj nie dropiło nic ponieważ miałem pecha u staruszki. Kupiłem amulet karmy i mam pytanie, dużo szczęścia on daje?

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Więc tak na ezo, najlepiej dropić na 28lv mi na 28 dropły 14 ribów w 7h , i śr w jednym 38 <3 oczywiście ja na m2bob . i polecam na rekawicy z is"u , na 30lv z rekawiczka w 30min 3 riby poleciały + itemy z bonami ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Dobra, temat można zamknąć bo chyba już wszystkiego w tej sprawie się dowiedziałem. Wszyscy dostaną po lajku jutro bo teraz limit się wyczerpał ;)

@down i down2

I po co spamujecie w temacie? Skoro napisałem, że temat można zamknąć to chyba już się wszystkiego dowiedziałem.

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Najlepiej dropić 25 - 32 Lv na ezo, riby lecą dobrze, na 1.5h - 4ribki ;)

Opublikowano

Drop nie jest jasno określony że akurat równo na 23 lvlu dropnie, czasami wbijesz 3 poziomy i nic nie dropnie, a czasami przyjdziesz tak sobie i poleci kilka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...